Izvor: Telegraf
06.12.2021 u 13:01
0

Uhapšen predsednik Sampdorije: FERERO JE SPROVEDEN U ZATVOR

Predsednik Sampdorije  Masimo Ferero uhapšen je u ponedeljak od strane finansijske policije, u okviru istrage za korporativne zločine i bankrot!

Ovu vest preneli su italijanski mediji koji navode da je ferero prebačen u zatvor, dok je za još pet osoba određen kući pritvor. Takođe, navodi se da FK Sampdorija nije uključena u istragu.

Zanimljivo, Ferero je uhapšen samo dan nakon što se u italijanski medijima pojavila vest da na klupu tima želi da dovede trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića. Poznati italijanski novinar Fabricio Romano je javio da Stanković ima želju da ide u Đenovu, ali da je Zvezda ta koja „pravi problem“ i ne pušta ga sa Marakane.

Poslednjih dana Italijom su kružile glasine da je Ferero navodno bio pod istragom zbog prodaje Pedra Obijanga 2015. godine u Vest Hem, uz optužbe za pranje novca i prevaru, ali je oslobođen. Međutim, tužioci su pregledali dokumentaciju u vezi sa kompanijama koje su u vlasništvu Ferera i došli su do saznanja da je korišćen lažni stečaj, odnosno da su na taj način pražnjene kase firmi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter