Izvor: Tanjug
07.05.2022 u 22:09
0

Uhapšeni državljani Velike Britanije i Belorusije u blizini platforme na kosmodromu „Bajkonur“! Još se utvrđuju okolnosti pod kojima su sarađivali u protivzakonitim radnjama!

Državljanin Velike Britanije i beloruska državljanka uhapšeni su u blizini lansirne platforme 112 na kosmodromu „Bajkonur“ i sprovedeni u Odeljenje unutrašnjih poslova, saopštio je direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin.

RUSI UHVATILI HRVATA dok je pokušavao da pobegne iz Mariupolja! Preti mu SMRTNA KAZNA?! Pridružio se ukrajinskoj vojsci zbog devojke?! (VIDEO) (FOTO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U 18.10 časova po lokalnom vremenu, iz Kosmičkog centra “Južni“ (“Bajkonur“) stigao je izveštaj da su u blizini lansirne platforme 112 (kompleks “Buran“, koji pripada Kazahstanu) uhapšeni državljanin Velike Britanije Bendžamin Rič i državljanka Belorusije Alina Zelupa“, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, oni se nalaze u Odeljenju unutrašnjih poslova „Bajkonura“, a istraga je u toku, prenosi Sputnjik.

Prema Rogozinovim navodima, utvrđuju se okolnosti pod kojima su Rič i Zelupa sarađivali u organizovanju protivzakonitih radnji.

Kosmodrom „Bajkonur“ je međunarodni objekat koji se nalazi u Kazahstanu i koristi se za potrebe ruskog i višenacionalnih svemirskih programa.

Rusija je zakupila svemirski centar u Bajkonuru do 2050. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter