Izvor: Kurir.rs
27.06.2023 u 16:57
1

ZELENSKI REKAO ŠTA ŽELI: Ukrajina treba da dobije politički poziv za ULAZAK U NATO (FOTO)

On je dodao da razume da nije moguće da Ukrajina uđe u NATO dok traje njen rat sa Rusijom.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da želi da Ukrajina na julskom samitu NATO u Viljnusu dobije politički poziv za ulazak u Alijansu.

AMERIČKI OBAVEŠTAJAC BEZ DILEME: „Zelenski će ovog datuma priznati poraz“

– Puno je razloga za to da se Ukrajini uputi politički poziv za pridruženje (Severnoatlantskom) savezu – napisao je Zelenski na Telegramu.

Predsednik Ukrajine je zatražio i bezbednosne garancije od NATO ako njegova zemlja u bliskoj budućnosti ne postane članica Alijanse.

Prenosi da je Zelenski rekao je da postoji „puno razumevanja“ za davanje bezbednosnih garancija Ukrajini do trenutka pristupanja NATO, ali nije naveo detalje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZELENSKI REKAO ŠTA ŽELI: Ukrajina treba da dobije politički poziv za ULAZAK U NATO (FOTO)”

  1. PA POGLEDAJTE KOLILO OVAJ ZELENSKI IMAZNANJA KO ONAJ STRAPARSKI KONJ ZNASE KAKO JE DOSO ZA PRESJEDNIKA ALI CE GA KOSTATI I TREBA DA KOSTA ZIVOTO NJEGA I NJEGOVE SARADNIKE ZATO STO PLJACKSJU NAROD A ONI SU IZVRSITELJI A ZNA SE KO NAREDJUJE SAD ALI NJEMU JE SVE JEDNO ZA NAROD NJEMU SU BITNE PARE ALI NECE MU TREBATI KO IMA PRECI OD KOMSIJE ZA SVE I PTICE NA GRANI ZNAJU

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter