Izvor: Tanjug
01.07.2022 u 19:04
0

Ukrajina je zatražila da Turska zadrži i zapleni teretni brod „Žibek Žoli“, prevozio je ukrajinsko žito pod ruskom zastavom!

Ukrajina je zatražila da Turska zadrži i zapleni teretni brod „Žibek Žoli“ koji je prevozio ukrajinsko žito pod ruskom zastavom.

Brod „Žibek Žoli“ je učestvovo u ilegalnom izvozu ukrajinskog žita iz luke Berđansk koju je okupirala Rusija i uputio se u Karasu u Turskoj sa 7.000 tona tereta, saopštilo je ukrajinsko tužilaštvo u pismu turskom Ministarstvu pravde, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istovremeno, zvaničnik ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova rekao je da je brod utovario prvi teret od oko 4.500 tona žita iz Berđanska, za koji je rekao da pripada Ukrajini.

Ukrajina je u više navrata optužila Rusiju za krađu žita sa okupiranih teritorija.

Kremlj negira da je Rusija ukrala ukrajinsko žito.

NOVA DRAMA U UKRAJINI: Poginulo najmanje 20 ljudi u ruskim napadima u Odesi

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter