Izvor: alo
13.02.2024 u 08:28
0

„UKRAJINA NEĆE MOĆI DA POBEDI RUSIJU“ : Karlson posle intervjua sa Putinom, doneo zaključak

Ukrajina, čak ni uz pomoć zapadnih zemalja, neće moći da pobedi Rusiju. Ovo mišljenje je u ponedeljak izneo američki novinar Taker Karlson.

„Ukrajina neće moći da dobije rat sa Rusijom, ukrajinska vojska neće moći, čak ni uz podršku Zapada od stotina milijardi dolara, da protera rusku vojsku iz regiona istočne Ukrajine. Ukrajina nema industrijski potencijal, kao što ga nemaju ni NATO ni Sjedinjene Države“, rekao je Karlson.

UMRLA JE NA 27 MINUTA I VRATILA SE MEĐU ŽIVE: Kad se probudila, uzela je papir i olovku, a onda je napisala ŠOKANTNU PORUKU (FOTO)

„A Ukrajina nema narod, Rusija ima 100 miliona stanovnika više od Ukrajine. To znači da dalja podrška ukrajinskoj vojsci sa Zapada znači samo još mrtvih Ukrajinaca i dalju degradaciju zapadne ekonomije u SAD. a posebno u Nemačkoj“, dodao je američki novinar.

Putin je tokom intervjua rekao Karlsonu da pregovorima želi da okonča sukob u Ukrajini. Takođe je rekao da je Ukrajina odlučila da odbije pregovore sa Rusijom prema instrukcijama Vašingtona i da sada SAD moraju da isprave tu grešku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter