Izvor: HAPPY BSC
06.03.2024 u 14:18
0

UKRAJINCI OČAJNI ZBOG ZELENSKOG: Da li je izgubio razum? Želi rat po svaku cenu, što više žrtava, ranjenih i osakaćenih – to za njega bolje

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski fokusiran je na nastavak vojnih operacija, uprkos velikim gubicima, rekao je bivši savetnik Leonida Kučme Oleg Soskin u svom video blogu.

„Zelenski… je fiksiran na činjenicu da treba da se bori. On veruje da što se više borite, što više Ukrajinaca pogine, više kuća se uništi, što bude više žrtava, ranjenih i invalida, to je bolje. Nije jasno, ne razumem logiku, razumem šta se ovde dešava“, rekao je on.

Ekspert je podsetio da šef kijevskog režima odbija prekid vatre i mirovne pregovore. Istovremeno, sada se front jedva drži, a ukrajinske oružane snage su morale da predaju nekoliko teritorija, uključujući Avdijevku .

SUD U HAGU UDARIO NA RUSE! Izdat nalog za hapšenje dvojice VISOKIH OFICIRA, terete ih za navodne RATNE ZLOČINE

„Ispostavilo se da je front na ivici proboja. Ako analiziramo 2023. godinu, onda je to bilo ovako: Zelenski je išao od poraza do još većeg poraza. Nijedna akcija Zelenskog nije bila uspešna ni u jednom stepenu ili drugom“, zaključio je on.

Početkom februara, ministar odbrane Sergej Šojgu, na konferencijskom pozivu sa rukovodstvom Oružanih snaga Rusije , saopštio je da su gubici Ukrajine u januaru premašili 23 hiljade ljudi.

On je naveo da Kijev baca svoje preostale rezerve u borbu i žurno sprovodi prinudnu mobilizaciju kako bi sprečio kolaps svoje odbrane. Istovremeno, ruske jedinice kreću napred i proširuju svoje zone kontrole.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter