Izvor: Tanjug
11.10.2022 u 10:30
0

UKRAJINSKA SLUŽBA ZA VANREDNE SITUACIJE NA NOGAMA: Više od 300 naselja i dalje bez struje nakon invazivnog napada!

Više od 300 naselja u pet ukrajinskih regiona i dalje je bez struje, saopštila je državna služba za vanredne situacije, prenosi TAS S.

SVE GORE VESTI ZA EU: Ukrajina prekida isporuku struje u države članice!

„Čak 301 naselje u Kijevskoj, Sumskoj, Ternopoljskoj i Hmeljničkoj oblasti i dalje je isključeno iz snabdevanja električnom energijom“, navodi se u saopštenju ove službe na Telegramu.

Ukrajinski zvaničnici za vanredne situacije precizirali su da je ugašeno 30 požara koji su izbili nakon eksplozija u ponedeljak.

Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je na hitnoj sednici ruskog Saveta bezbednosti u ponedeljak da je nanet masivan udar „preciznim oružjem dugog dometa“ na ukrajinske energetske, vojne komandne i komunikacione objekte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rekao je da je ukrajinska vlada dugo koristila „terorističke taktike, kao što su pokušaj dizanja u vazduh dela gasovoda Turski tok, udari koji se nanose na NE Zaporožje i tri teroristička napada na NE Kursk“.

Ruski predsednik je upozorio Kijev da će ove akcije naići na oštar odgovor, navodi TAS S.

Ukrajinsko Ministarstvo energetike saopštilo je da će danas obustaviti izvoz električne energije da bi stabilizovala sopstveni energetski sistem, nakon što su ruski projektili pogodili njenu energetsku infrastrukturu.

U ruskom raketnom napadu na više ukrajinskih gradova u ponedeljak poginulo je 19 osoba, dok je 105 ranjeno, preneo je Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter