Izvor: Kurir.rs
17.07.2023 u 10:57
1

DA LI JE OVO PODVODNI DRON KOJI JE NAPAO KRIMSKI MOST? Ukrajinski Toloka TLK-150 poznat je kao „lutajući torpedo“

Ruski Nacionalni antiteroristički komitet saopštio je danas da su ukrajinske „specijalne službe“ izvršile napad na Krimski most korišćenjem dronova koji se kreću po površini vode.

OGLASIO SE RUSKI KOMITET: Izneli detalje o ukrajinskom napadu na Krimski most

Ruska agencija RIA Novosti prenela je prethodno izjavu Vladimira Konstantinova, predsedavajućeg krimskog parlamenta, koji je kazao da ukrajinski „teroristički režim“ stoji iza incidenta na Krimskom mostu u kojem su stradale dve osobe.

Izvor iz Bezbednosne službe Ukrajine kazao je ruskom servisu BBC da je napad bio „sprecijalna operacija pomorskih snaga oružanih snaga Ukrajine i Bezbednosne službe Ukrajine“.

– Most je napadnut površinskim dronovima. Bilo je teško dopreti do mosta, ali je na kraju i to bilo moguće – naveo je taj izvor.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DA LI JE OVO PODVODNI DRON KOJI JE NAPAO KRIMSKI MOST? Ukrajinski Toloka TLK-150 poznat je kao „lutajući torpedo“”

  1. ,,Batona ima dva kraja,, i kanđija na kraju puca,, stare poslovice. Mislim, a i siguran sam da će odgovor Rusije biti konkretan i žao mi je ukrajinskog naroda!!!

    2
    3
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter