Izvor: novosti
12.11.2022 u 13:48
0

UŽAS U BEČU: Iračani silovali deojčice, među njima i maloletnik

Dvojica mladića osumnjičena su za zlostavljanje 11-godišnjakinje i 14-godišnjakinje u četvrtak u Beču. Devojke su popodne otišle u stan tinejdžera (18) da kupe drogu, a drugi mladić (17) je takođe bio tamo kada su se napadi dogodili. Devojčice su uspele da pobegnu iz stana i pozovu policiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopštila policija, dve devojke su dan ranije uzele tabletu ekstazija od starijeg mladića, podelile je i konzumirale. Kada su u četvrtak ponovo htele da konzumiraju drogu, ponovo su kontaktirale mladića. On ih je uputio u stan u Majdlingu, gde ih je dočekao sa drugim mladićem – austrijskim državljaninom migracionog porekla.

U početku su devojčica (14) i mladić (17) imali sporazumni seksualni odnos, ali se navodi da je potom on naterao devojčicu na dalje seksualne odnose.

Rečeno je da je mlađa devojčica silovana i teško seksualno zlostavljana od strane 18-godišnjaka. 

Dvojicu osumnjičenih pronašli su službenici komande gradske policije Meidlingsa u stanu i uhapsili ih.

Sedamnaestogodišnjak je prijavljen zbog sumnje da je narušio polno samoopredeljenje, i on se trenutno nalazi na slobodi.

Osamnaestogodišnji Iračanin uhapšen je pod sumnjom za silovanje i teško seksualno zlostavljanje maloletnika.

Primljen je u zatvor Jozefštat.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter