Izvor: Informer
02.01.2024 u 08:12
0

UZBUNA! KLIČKO IZDAO DRAMATIČNO UPOZORENJE! Žestoki udari na Kijev i Harkov, Rusi lansirali supesrsonične rakete (VIDEO)

„Primećen je MiG-31K kako poleće sa aerodroma Savasleika u oblasti Nižnji Novgorod. Moguće je ponovno lansiranje rakete „kinžal“, upozorilo je ukrajinsko vazduhoplovstvo.

Na Kijev je lansirano još nekoliko „kinžala“, javlja ukrajinsko vazduhoplovstvo.

„U Kijevu se mogu čuti eksplozije“, potvrdio je gradonačelnik ukrajinske prestonice Vitalij Kličko.

„Eksplozije u glavnom gradu. Posebno u okrugu Golosejevski.. Eksplozije se čuju na Obolonu“, napisao je on na Telegram kanalu.

Kličko je kasnije dodao da su hitne službe poslate u Pečerski okrug. Kako pišu mediji, tamo gori višespratnica.

Prema pisanju portala Strana.ua, u Kijevu se nastavljaju „veoma glasne eksplozije“, a u nekim oblastima je nestalo struje.

Vazdušna uzbuna širom Ukrajine!

Eksplozije u Kropivnjičkom, Harkovu i Vinickoj oblasti. Prema onlajn mapi ukrajinskog Ministarstva za digitalnu transformaciju, u 07:23 po moskovskom vremenu objavljeno je upozorenje o vazdušnom napadu širom Ukrajine. Rusija je podigla lovce MiG31-K koji su lansirali supersonične rakete „kinžal“.

Eksplozije u Harkovu!

„Nekoliko udara u centar Harkova, u stambenim naseljima. Tamo je sada požar, spasioci su stigli na lice mesta“, rekao je gradonačelnik Harkova Igor Terehov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter