Izvor: Sputnik Srbija
30.07.2022 u 18:42
0

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI NEZAPAMĆENOG MASAKRA U ZATVORU KOJI SU RAKETIRALE UKRAJINSKE SNAGE (VIDEO)

Uznemirujući snimci stižu iz pritvorskog centra u Jelenovki koji su raketirale ukrajinske snage, a u kome su se nalazili ukrajinski vojnici, među kojima i borci nacističkog bataljona „Azov“ (protiv čijih se pripadnika u Rusiji vode krivični postupci) — izgorela i ukočena tela, tragovi krvi, razbacani udovi.

Dopisnici ruskih medija potvrdili su da su Oružane snage Ukrajine granatirale pritvor u Jelenovki iz američkog raketnog sistema HIMARS — na teritoriji istražnog zatvora pronađeno je mnogo krhotina i gelera američkih raketa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STANOVNICI HARKOVSKE OBLASTI DOBIJAJU RUSKE PASOŠE: „Čini mi se da svi sada shvataju vrlo dobro da će Rusija ovde ostati“

Prema informacijama teritorijalne odbrane DNR, broj poginulih zarobljenika povećan je na 53. Po podacima Ministarstva odbrane, 83 osobe su ranjene, od kojih je osmoro bilo zaposleno u pritvorskoj jedinici. Službe trenutno raščišćavaju ruševine, a broj žrtava i ranjenih bi mogao i da se poveća.

Iz Ministarstva odbrane Rusije saopštili su ranije danas da je udar ukrajinskih snaga na Istražni zatvor u Jelenovki očigledna provokacija sa ciljem plašenja ukrajinskih vojnika i odvraćanja od namere da se predaju. Istražni komitet je pokrenuo krivični postupak povodom ovog incidenta.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter