Izvor: sputnikportal.rs
02.11.2022 u 16:05
0

Velika Britanija proširila sankcije na uvoz ruskog zlata, evo šta je britanska vlada još zabranila

U okviru sankcija, koje je proširila Velika Britanija na uvoz ruskog zlata, zabranjuju se isporuke zlata prerađenog u trećim zemljama, onog koje sadrži zlato iz Rusije, kao i uvoz zlatnog nakita, navodi se u dokumentu koji je objavljen na sajtu britanske Vlade.

Izuzetak će biti nakit koji se uvozi i izvozi za ličnu upotrebu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osim toga, Velika Britanija proširuje zabranu uvoza robe iz Rusije koja donosi prihod. Na spisku se nalaze: pića, alkoholna pića, među kojima je i vodka, sirće, kao i stočna hrana. Zabrana će se odnositi na pružanje srodne tehničke pomoći, finansijskih usluga i sredstava, kao i na brokerske usluge, navodi se u dokumentu.

ZEMLJE EVROPSKE UNIJE UVELE SANKCIJE, A POVEĆALE UVOZ IZ RUSIJE – ZA 130 ODSTO: Prednjače Belgija, Holandija, Španija, Nemačka…

Velika Britanija je uvela zabranu na izvoz, isporuku i pružanje dodatne robe sa liste proizvoda od kojih su zavisne zemlje G7, u ili za upotrebu u Rusiji. Zabrana se odnosi i na uvoz tehnologije za preradu nafte, proizvodnih instrumenata, kao i na pružanje tehničke pomoći, finansijskih usluga i sredstava, kao i brokerskih usluga.

Britanska Vlada je 21. jula objavila da je Velika Britanija uvela sankcije na uvoz zlata iz Rusije, a uvešće i zabranu uvoza uglja i nafte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter