Izvor: Novosti
27.01.2024 u 18:11
1

VELIKI POŽAR U LIVERPULU: Gori četvorospratnica, strahuje se da bi mogla da se uruši, u toku je evakuacija

U Liverpulu je oko 14.20 sati po lokalnom vremenu izbio veliki požar u jednom četvorospratnom nedovršenom objektu koji bi mogao da se uruši. U toku je evakuacija ljudi iz okolnih objekata.

Kako javljaju lokalni mediji, iznad objekta se nadvio dim koji je počeo da se širi gradom.

Desetak ekipa stiglo je na lice mesta, a vatrogasno-spasilačka služba Merzisajda je rekla da zgrada „pokazuje znake urušavanja“ i da se obližnji stanovnici evakuišu.

Pod dimnom zavesom je i stadion Gudison Park, neposredno pre početka utakmice FA kupa između Everetona i Luton Tauna.

Vatrogasno-spasilačka služba Merzisajda saopštila je da zgrada „pokazuje znake urušavanja“ i da se obližnji stanovnici evakuišu.

Dramatični video prikazuje plamen koji izbija kroz prozore.

Vatrogasne ekipe su upozorile ljude da se drže dalje od lica mesta.

Policijski kordon je na licu mesta, a oblasti Evertona i Grejt Homer ulice su delimično blokirane, dok su autobuske linije preusmerene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VELIKI POŽAR U LIVERPULU: Gori četvorospratnica, strahuje se da bi mogla da se uruši, u toku je evakuacija”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter