Izvor: Tanjug
21.10.2021 u 08:40
0

Više od 150 mrtvih u poplavama u Indiji i Nepalu

Više od 150 ljudi poginulo je u poplavama u Indiji i Nepalu prethodnih dana nakon što je pala velika količina kiše u nekim oblastima u kojima su građani ostali zatvoreni u domovima, koji su potom uništeni. 

Severna indijska država Utarakand gde je stradalo 48 osoba, najteže je pogođena, dok se u Najnitalu, popularnoj turističkoj destinaciji u državi podno Himalaja, izlilo  jezero i poplavilo glavne saobraćajnice, mostove i železničke trase, prenose strani mediji. 

PROČITAJTE JOŠ: Prva generalna guvernerka na Novom Zelandu pripadnica Maora

Spasioci iz indijske paravojne jedinice za odgovor na prirodne katstrofe evakuisali su građane iz mesta gde su se pojavila klizišta.

Veruje se da su 42 osobe poginule prošle nedelje u južnoj indijskoj državi Kerala, prema podacima iz kabineta premijera te države, a u susednom Nepalu poginulo je najmanje 77 osoba. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter