Izvor: Tanjug
22.07.2023 u 11:10
0

RUSKO-KINESKI CUNAMI ZBRISAĆE NATO PAKT: MOSKVA i PEKING izveli VEŽBE u JAPANSKOM MORU – „SEVER/INTERAKCIJA 2023“

Ruski i kineski brodovi tokom pomorske vežbe "Sever/Interakcija - 2023" izveli su zajedničku vojnu vežbu u Japanskom moru, koja je uključivala gađanje simulirane mete iz artiljerijskog oruđa na udaljenosti većoj od pet kilometara, saopštila je ruska Pacifička flota.

Kako se navodi u saopštenju, ruska i kineska mornarica su izvele i vežbu potrage, praćenja i neutralisanja simulirane neprijateljske podmornice, prenela je agencija Interfaks.

AMERIČKI OFICIR U ŠOKU PRIZNAO NEVIĐENU TAKTIKU I VEŠTINU RUSKIH SNAGA: „Ovako nešto nisam video“

Zajedničke vojne vežbe Rusije i Kine održavaju se od 20. do 23. jula u Japanskom moru, a njihov glavni cilj je, kako je saopšteno, jačanje pomorske saradnje dve zemlje, kao i održavanje stabilnosti i mira u azijsko-pacifičkom regionu. Osim brodova, više od 30 aviona pomorske avijacije uključeno je u manevre sa obe strane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter