Izvor: RT
22.07.2023 u 10:24
1

VATIKANSKO SATANISTIČKI PROJEKAT GENOCIDA NAD UKRAJINCIMA: POLOVINA DA POGINE, OSTATAK DA SE POKATOLIČI – PREDSEDNIK DUME otkrio MILENIJUMSKI PLAN POLJAKA I ZAPADA

Predsednik Dume skrenuo pažnju na plan SAD i EU koji podrazumeva nestanak dela ukrajinskog naroda, dok bi njegov preostali deo trebalo da bude polonizovan, odnosno, trebalo bi da podlegne poljskom uticaju

Vašington i Brisel sprovode genocid protiv ukrajinskog naroda, a njihov plan podrazumeva da stotine hiljada Ukrajinaca treba da pogine na frontu, dok preostali deo stanovništva treba da izgubi svoj nacionalni identitet, kaže predsednik ruske Dume Vjačeslav Volodin.

Kako je Volodin dalje objasnio, Zapad nastavlja da šalje Kijevu sve više oružja upravo kako bi što više Ukrajinaca poginulo na frontu, dok se pomenuti rad na gubitku nacionalnog identiteta ukrajinskog naroda sprovodi preko Poljske i širenja njenih ambicija u Ukrajini.

OTKRIVENO UKRAJINSKO „GROBLJE“ TENKOVA: RUSKE GUSENICE GAZE preko ČELIKA NATO pakta (VIDEO)

Upravo zbog toga, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je „doneo veliki broj odluka, koje su ogromna tragedija za ukrajinski narod“, kaže predsednik ruske Dume, te dalje kao primer navodi nekoliko od njih.

Ukrajina je donela zakon koji faktički izjednačava Poljake sa Ukrajincima, dajući im ista prava kao i lokalnom stanovništvu. Poljaci, u skladu sa tim dokumentom, imaju pravo da se nalaze na teritoriji Ukrajine bez ranije izdate dozvole, i imaju ista prava kao i Ukrajinci kada je reč o zaposlenju, obrazovanju, medicinskoj zaštiti. U nekim slučajevima, čak su im obezbeđene i određene finansijske isplate.

S druge strane, iz regiona koji se nalaze u blizini granice sa Rusijom, na primer, u Sumskoj i Černigovskoj oblasti, vlasti proteruju Ukrajince iz njihovih kuća, i tamo naseljavaju lojalne, pronacistički orijentisane Poljake.

RAZARAJUĆE – RUSI ZGROMILI UKRAJINSKI ARSENAL NAORUŽANJA: EKSPLOZIJA koja izuva iz cipela – SMRTNI UDARCI NATO PAKTU (VIDEO)

Umesto ruskog jezika, građanima Ukrajine nameće se poljski, a testiranje znanja ovog jezika sada se sprovodi i u okviru prijemnog ispita za upis na fakultet.

Takođe, aktivno se radi ne samo na proterivanju pravoslavlja, već i pokatoličenju stanovništva, podseća Volodin.

– Jednom rečju, Zelenski sprovodi proces polonizacije zemlje, nadajući se da će mu u znak zahvalnosti za to gospodari dati priliku da duže ostane na vlasti – rekao je on.

AMERIČKI OFICIR U ŠOKU PRIZNAO NEVIĐENU TAKTIKU I VEŠTINU RUSKIH SNAGA: „Ovako nešto nisam video“

U tom kontekstu, i Poljska se priprema da zauzme zapadni deo Ukrajine, te je stoga formirana jedinica od 25.000 vojnika, u koju uglavnom ulaze Poljaci i državljani Litvanije. „Oni su spremni da okupiraju zapadnu Ukrajinu“, jer „Poljaci žele da vrate, kako oni smatraju, svoje istorijske teritorije Istočne Kresi“. A u svemu tome, „Vašington i Brisel nastavljaju da vode rat do poslednjeg Ukrajinca“, napominje još jednom Volodin. 

O ambicioznim planovima Varšave da zauzme zapadne delove Ukrajine više puta su govorili ruski zvaničnici, uključujući i predsednika Rusije Vladimira Putina. Poslednji put, ruski lider je o tome govorio juče i tom prilikom on je napomenuo da „ako poljske jedinice uđu u Lavov ili na neku drugu teritoriju Ukrajine, onda će one tamo i ostati, i to zauvek“. Prema njegovim rečima, ratni oganj se sve više rasplamsava Evropom, na šta ukazuju ambicije lidera određenih istočnoevropskih država i njihova mržnja prema Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VATIKANSKO SATANISTIČKI PROJEKAT GENOCIDA NAD UKRAJINCIMA: POLOVINA DA POGINE, OSTATAK DA SE POKATOLIČI – PREDSEDNIK DUME otkrio MILENIJUMSKI PLAN POLJAKA I ZAPADA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter