Izvor: TANJUG
18.11.2022 u 10:59
0

„VOJSKA MORA DA BUDE SPREMNA NA NAMETNUTI RAT“ Nemački general naložio pripremu oružanih snaga zbog mogućeg sukoba sa Rusijom

Nemačka vojska, povodom rata u Ukrajini, planira veliko prestrojavanje svoje vojske, objavio je nemački nedlejnik „Špigel“.

General Eberhard Corn je još u septembru naložio pripremu vojske za preteći konflikt sa Rusijom, i da u tim planovima ubuduće mora biti u centru odbrana zemlje i NATO.

Nemački izaslanik Manuel Zaracin o dijalogu Beograda i Prištine: „U ovoj konkretnoj situaciji značajno je da se izvučemo iz te vremenske zamke koja je na izmaku“

– Napadi na Nemačku mogu uslediti potencijalno bez najave i sa velikim dejstvom nanošenja štete – navodi se u dokumentu pod naslovom „Operativne smernice za vojsku“.

Vojska mora, kako je naveo Corn, da bude spremna za nametnuti rat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Misije u inostranstvu u budućnosti treba da budu manje važne, jer je sada, kako se navodi, mnogo važnije stvarno odvraćanje.

Nemački general zbog toga smatra da treba osnažiti istočni bok NATO Estoniju, Letoniju, Litvaniju i Poljsku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter