Izvor: Novosti
29.04.2022 u 09:58
0

VRATIO SAM SE: Tramp poručio da neće na „Tviter“, pridružuje se „Istini“

Bivši američki predsednik Donald Tramp u četvrtak se pridružio sopstvenoj društvenoj mreži „Istina“ objavom kojom je podsetio na svoju čuvenu grešku u kucanju iz 2017. godine. 

TRAMP JE BIO 100% U PRAVU: Bajden je lagao i optuživao Rusiju (VIDEO)

– Vratio sam se! – objavio je Tramp na društvenoj mreži „Istina“, uz fotografiju ispred svog imanja Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Heštag „COVFEFE“ odnosio se na jedan od njegovih izbrisanih tvitova od pre pet godina, u kojem je osudio medijsko izveštavanje o njegovoj administraciji.

– Uprkos stalnoj negativnoj štampi – napisao je Tramp u tvitu 30. maja 2017. koji je dobio više od 100.000 retvitova i 100.000 lajkova pre nego što je izbrisan. 

Tramp je u ponedeljak za Foks njuz rekao da se neće vraćati na Tviter, uprkos tome što je Ilon Mask kupio ovu kompaniju i ponovo otvorio njegov nalog. Tramp je rekao da će, umesto toga, koristiti sopstvenu društvenu mrežu kao jedinu platformu za svoj glas, prenosi Foks njuz. 

Tviter je u ponedeljak popodne objavio da je pristao da ga Mask kupi za 44 milijarde dolara. 

– Ne idem na Tviter – rekao je Tramp za Foks njuz. 

– Nadam se da će Elon kupiti Tviter jer će ga poboljšati i on je dobar čovek, ali ja ću ostati na „Istini“. 

Trampova društvena mreža zvanično je pokrenuta prošlog meseca.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter