Izvor: Happy BSC
29.04.2022 u 09:41
0

OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA! Rusi objavili dokumenta o Hitlerovim poslednjim danima u bunkeru (FOTO)

Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije (FSB) skinula je oznaku tajnosti sa dokumenata koji opisuju Hitlerove poslednje dane u bunkeru. 

ZA DIKTATORA 11 MILIONA EVRA: Austrija plaća obnovu rodne kuće Adolfa Hitlera

Svedočenje je dao lični pilot nacističkog vođe, komandant Hans Baur. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Bio je veoma star i iscrpljen, ruke su mu drhtale. Bilo mi je jasno da su doneli konačnu odluku da izvrše samoubistvo – rekao je Baur. 

Ispričao je kako je Hitler naterao Gebelsa da se oženi Evom Braun, što je za sve bilo iznenađenje, a govorio je i o onome što je prethodilo smrti Bormana i Milera. 



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter