Izvor: TANJUG
29.04.2022 u 09:16
0

BORELJ UPOREDIO MARIUPOLJ SA SIRIJSKIM ALEPOM: Grad koji je pretrpeo egzodus stanovništva, uništen do temelja

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku Žozep Borelj smatra da je Mariupolj evropski Alepo.

UKRAJINCI, VREME JE DA SE OPAMETITE! Kadirov poslao JAKU poruku Kijevu i rekao narodu kako da izvuče zemlju od totalnog uništenja

– Grad koji je uništen do temelja. Sa hiljadama mrtvih civila. Daćemo sve od sebe da ovaj rat okončamo što je pre moguće. I zato ćemo nastaviti da pomažemo Ukrajini –  napisao je Borelj na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovoj oceni, rat u Ukrajini transformiše globalnu geopolitiku.

Ruske snage preuzele su kontrolu nad ukrajinskim gradom Marijupolje, ali su u čeličani Azovstalj ostali blokirani pripadnici ukrajinskih snaga.

Alepo je sirijski grad koji je pretpreo velika razaranja tokom rata kao i egzodus stanovništva, a inače je na listi Svetske kulturne baštine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter