Izvor: Tanjug
27.05.2022 u 18:56
0

ZA EPIDEMIJU MAJMUNSKIH BOGINJA KRIVE SU SAD? Rusi optužili Amerikance da su njihove biolaboratorije u Nigeriji „čudna slučajnost“!

Najmanje četiri američke biolaboratorije smeštene su u Nigeriji, odakle su se majmunske boginje proširile na Evropu i Ameriku, izjavio je načelnik Jedinica za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu Oružanih snaga Rusije Igor Kirilov.

„Prema izveštaju Svetske zdravstvene organizacije (SZO), širenje majmunskih boginja počelo je iz Nigerije – a to je još jedna država na čijoj teritoriji je Vašington razmestio svoju infrastrukturu za biološka istraživanja“, naveo je on, prenosi Sputnjik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kirilov je dodao i da je reč o „čudnoj slučajnosti“ koju bi stručnjaci trebalo da provere i podsetio na to da je uoči izbijanja pandemije virusa korona, prema navodima evropskih i američkih medija, bilo organizovano uvežbavanje borbe protiv širenja virusa majmunskih boginja.

EVROPSKA UNIJA SE SPREMA ZA MAJMUNSKE BOGINJE: Kupuju se VAKCINE i PILULE

On je pozvao Svetsku zdravstvenu organizaciju da ispita aktivnost bioloških laboratorija koje finansira SAD u Abudži, Zariji i Lagosu i da obelodani prikupljene informacije kako bi javnost saznala istinu, navodi Sputnjik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter