Izvor: Tanjug
27.05.2022 u 19:12
0

UKRAJINSKE SNAGE SE POVLAČE IZ LUGANSKA? Guverner Gaidai poručio da je moguće da ih Rusi opkole i zarobe!

Serhij Gaidai, guverner istočnog ukrajinskog regiona Lugansk koji je skoro potpuno pao pod rusku kontrolu, izjavio je da je moguće da će ukrajinske snage biti prinuđene da se povuku iz poslednjeg mesta otpora, kako bi izbegle da budu zarobljene.

„Rusi neće moći da zauzmu oblast Luganska u narednim danima, kao što su analitičari predvideli“, napisao je Gaidai na Telegramu, misleći na obližnje gradove Sevjerodonjeck i Lisičansk, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Imaćemo dovoljno snage i resursa da se odbranimo, međutim, moguće je da ćemo morati da se povučemo, da ne bismo bili opkoljeni i zarobljeni, rekao je on.

BRZO REALIZOVATI PLAN SARADNJE SA KINOM Lukašenko otkriva: Uspeli smo da zaustavimo finansijske probleme!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter