Izvor: Sputnik Srbija
08.07.2022 u 14:20
0

ZABRANA ČLANOVIMA BRITANSKE AMBASADE U MOSKVI DA POSEĆUJU ZDANJA GORNJEG DOMA PARLAMENTA: Odluka ruskih senatora mogla da pomogne britanskim kolegama da se predomisle

Savet Federacije je doneo odluku da se ambasadoru Velike Britanije i drugim diplomatskim i zvaničnim licima britanske ambasade u Moskvi zabrani da posećuju zdanja gornjeg doma ruskog parlamenta.

Prema rečima senatora VJačeslava Timočenka, to je uzvratna mera na zabranu ruskim diplomatama da posećuju britanski parlament u Londonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKI ARMAGEDON IZ MORSKIH DUBINA POČEO SVOJU MISIJU! Nosiće opake atomske podvodne dronove „Posejdon“ (VIDEO)

Predsednica Saveta Federacije Valentina Matvijenko je izjavila da bi odluka ruskih senatora mogla da pomogne britanskim kolegama da se predomisle.

„Svakim danom se suočavamo sa sve manje zakonitim, sve nategnutijim odlukma. To se nije dešavalo ni u najteža vremena, zbog toga i postoje diplomate, da bi uspostavljale dijalog. Ovo je iznuđena mera, a možda će se i naše kolege predomisliti“, rekla je Valentina Matvijenko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter