Izvor: AGENCIJE
18.12.2023 u 16:31
0

ZALUŽNJI KAŽE ZNA ŠTA RADI: Nema zastoja u ratu sa Rusijom, ne mogu da komentarišem kontraofanzivu

Načelnik generalštaba ukrajinske vojske Valerij Zalužnji ocenio je danas da situacija na linijama fronta sa Rusijom nije u zastoju, istovremeno odbivši da komentariše da li će Ukrajina nastaviti protivofanzivne operacije tokom zime.

„Ovo je rat, ne mogu da komentarišem šta planiramo i treba da radimo. U suprotnom, to bi bila predstava, a ne rat“, dodao je Zalužnji.

Kada je u pitanju novi način regrutacije ukrajinskih vojnika, predsednik Vladimir Zelenski najavio je promene, koje bi podrazumevale strateško korišćenje specifičnih sposobnosti novih regruta, radi postizanja efektijih rezultata.

DRAMA U AMERICI: Automobil se zakucao u džip iz Bajdenove pratnje (VIDEO)

„Još je rano za evaluaciju (novog načina) regrutovanja, a kada je mobilizacija u pitanju treba je ojačati i vratiti u granice u kojima se prethodno nalazila“, izjavio je Zalužnji.

Na pitanje kako je smena oblasnih vojnih komandanata uticala na efikasnost mobilizacije, glavnokomandujući je rekao da su „bili profesionalci, znali su kako se posao radi“, rekao je Valerij Zalužnji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter