Izvor: Sputnjik
27.05.2022 u 13:56
0

ZAPAD POSTAVLJA SVAKAKVE PREPREKE NAŠOJ INTEGRACIJI: Putin poručio da uprkos tome raste interesovanje za Evroazijsku ekonomsku uniju

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da bez obzira na konfrontaciju i pokušaje Zapada da spreče proces integracije Evropske ekonomske unije, interesovanje za tu organizaciju raste.

RUSI KORISTE NAJMOĆNIJI TOP NA SVETU: Jedan projektil haubice „Malka“ raznosi sve pred sobom (VIDEO)

– Čuđenje izaziva to što bez obzira čak i na složenu međunarodnu situaciju, konfrontaciju koju je pokrenuo tzv. kolektivni Zapad, naši protivnici pokušavaju da postave svakakve prepreke našoj integraciji. Ipak, očigledno je svima nama da raste interesovanje mnogih inostranih partnera za aktivnosti Evroazijske ekonomske unije – rekao je Putin na sednici Saveta te organizacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da će tesna integracija zemalja Evroazijske ekonomske unije omogućiti privredama tih država da postanu snažnije i nezavisnije.

Prednosti integracionog kursa posebno su vidljivi sada u složenoj međunarodnoj situaciji i uslovima praktično agresije sa strane nekih Rusiji neprijateljskih država, dodao je on.

Rusija i sve zemlje Evroazijske ekonomske zajednice daju snažan doprinos kako bi se osigurala bezbednost u snabdevanju hranom i ponašaju se maksimalno odgovorno, istakao je ruski predsednik.

– Znate da je u svetu teška situacija, Naše zemlje daju ozbiljan doprinos u rešavanju tih problema i ponašaju se maksimalno odgovorno – rekao je Putin u on-lajn obraćanju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter