Izvor: KURIR
18.03.2024 u 14:23
0

ZAPAD SE NADAO DA NEĆE POBEDITI, ALI ON JESTE RUSKI NAROD! EVROPA MORA DA SE POMIRI SA PUTINOM INAČE NEĆE BITI DOBRO: Ovo je analiza zapadnih medija o tome šta sledi, pominje se i NOVA MOBILIZACIJA

Ruski predsednik Vladimir Putin osvojio je 87 odsto glasova na izborima završenim u nedelju na kojima nije imao ozbiljnog protivkandidata, a zapadni mediji su analizirali šta se može očekivati od šefa Kremlja nakon ovog ubedljivog trijumfa.

Pobeda Putina ni u jednom trenutku nije dovođena u pitanje i dodaje da je predsednik Rusije obezbedio peti mandat putem „dubioznog nacionalnog plebiscita“.

Američka televizija ocenjuje da „demokratska procedura ni u jednom trenutku nije imala veze sa trodnevnim predsedničkim izborima u Rusiji“.

– Što se tiče Kremlja, ova ubedljiva pobeda u prvom krugu će dosadašnjem predsedniku obezbediti svež dokaz legimnosti i poslati jasnu poruku: Putinov rat protiv Ukrajine ima punu podršku njegovog naroda – navodi CNN.

Podseća se da je Putin u govoru koji je održao uoči izbora zatražio od glasača da izlaskom na birališta pokažu nacionalno jedinstvo.

– Uveren sam da shvatate kroz kakav težak period sada prolazi naša zemlja, sa kakvim se teškim izazovima suočavamo u skoro svim sferama. A da bismo nastavili da na njih odgovaramo dostojanstveno i uspešno prevazilazimo prepreke, mi i dalje moramo da budemo ujedinjeni i posedujemo samopouzdanje – kazao je tada Putin koji je rarod Rusije nazvao „jednom velikom porodicom“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter