Izvor: Tanjug
18.01.2023 u 20:57
2

ZARATILI KIRBI I LAVROV: Ruski šef diplomatije poteze Amerikanca uporedio sa Hitlerom, Bela kuća uvređena!

Bela kuća ocenila je kao “zaista uvredljivu“ izjavu ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u kojoj je SAD i njene postupke protiv Rusije uporedio sa potezima Adolfa Hitlera i njegovim planovima za istrebljenje Jevreja u Evropi.

Lavrov kritikovao Amerikance: „SAD krše ključni princip Povelje UN o suverenoj ravnopravnosti država bukvalno svakog sata!“

-To je toliko apsurdno, da gotovo ne vredi ni odgovarati, osim da se prokomentariše krajnje uvredljiv način na koji je pokušao da nas predstavi u kontekstu Hitlera i Holokausta- rekao je portparol Bele kuće Džon Kirbi.

Ranije danas Sergej Lavrov izjavio je da Zapad preko Ukrajine vodi posredni rat sa Rusijom, kao i da je njihov cilj, između ostalog, konačno rešenje ruskog pitanja. On je istakao da akcije protiv Rusije mogu da budu uvedene i protiv bilo koje druge države koja odbija da ispuni američka naređenja i dodao da je Evropska unija izgubila samostalnost u odnosu na NATO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZARATILI KIRBI I LAVROV: Ruski šef diplomatije poteze Amerikanca uporedio sa Hitlerom, Bela kuća uvređena!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter