Izvor: TANJUG
18.02.2024 u 11:32
0

ŽELE UZVRATNU POSETU: Posle intervjua Putina Karlsonu,ruski novinar Kiseljov traži intervju s Bajdenom

Generalni direktor medijske grupe Rasija sevodnja Dmitrij Kiseljov izjavio je da je poslao zahtev za intervju sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom, kako bi se nastavio dijalog između dve zemlje posle intervjua ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu.

Kiseljov je na TV Rusija 1 rekao da je poslao zahtev Beloj kući za intervju sa Bajdenom kako bi se nastavio dijalog između zemalja nakon istorijskog intervjua ruskog lidera, prenosi RIA Novosti.

PUTINOVA PORUKA DA SVI JASNO SHVATE: „Sve što se dešava u Ukrajini će odrediti sudbinu Rusije“

 

 

„Smatramo da naše zemlje nemaju priliku da slušaju i čuju jedna drugu i verujemo da je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin dao dostojan primer pristankom na intervju namenjen američkom gledaocu“, naveo je Kiseljov.

Planirano je da intervju bude preveden na strane jezike i distribuiran na Telegram kanalu RIA Novosti, na sajtu ria.ru i brojnim medijskim platformama i društvenim mrežama medijske grupe kako u Rusiji tako i širom sveta. Karlson je boravio u Moskvu u februaru kako bi intervjuisao ruskog lidera, a intervju je objavljen 9. februara. Značajan deo dvočasovnog razgovora bio je posvećen ukrajinskom sukobu i odnosima Rusije sa SAD, NATO-om i Zapadom.

Intervju je dobio više od 200 miliona pregleda na društvenoj mreži X. Intervju je privukao veliku pažnju u celom svetu, pošto je reč o prvom Putinom intervjuu jednom zapadnom novinaru posle početka napada Rusije na Ukrajinu u februaru 2022. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter