Izvor: HAPPY BSC
25.02.2023 u 08:16
0

ZELENSKI NE MOŽE DA ZAMISLI POSLEDICE NAPADA NA KRIM! Ukrajinska vojska se topi i nestaje iz dana u dan!

Ukrajinska vojska se topi i nestaje iz dana u dan pod vatrom ruskih oružanih snaga.

Pokušaj invazije na Krim će imati strašne posledice po ukrajinsku stranu, izjavio je potpredsednik krimskog parlamenta Vladimir Bobkov.

Volodimir Zelenski je ranije rekao da se Kijev priprema za vojno preuzimanje Krima.

– Zelenski, čak ni u noćnoj mori, neće moći da zamisli šta će se desiti ako pokuša da izvrši pokušaj agresije na Krim. Rusija je već pokazala šta je spremna da uradi posle terorističkog napada na Krimski most – rekao je Bobkov, prenosi RIA Novosti.

Prema njegovom mišljenju, Zelenski je primoran da daje takve izjave onih koji Kijevu dodeljuju tranše od više milijardi dolara da bi „zadržali kijevski režim i zavarali i uništili ukrajinski narod“.

VOLODIMIR ZELENSKI NAJAVIO NOVE KORAKE: Kijev se priprema da zauzme Krim vojnim putem

– Ceo zapadni svet odrekao se svih svojih mogućnosti da Ukrajina izdrži, a ukrajinska vojska se topi i nestaje iz dana u dan pod vatrom ruskih oružanih snaga, zbog čega se čuju histerične izjave i slične pretnje – naglasio je Bobkov.

Istovremeno, potpredsednik smatra da ne treba potcenjivati planove neprijatelja.

-Naravno, čujemo i pamtimo njihove izjave, ali ne osećamo nikakve emocije i tremu zbog ovoga – naglasio je Bobkov.

Više o ovome pročitajte OVDE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter