Izvor: Tanjug
01.03.2023 u 21:35
0

ZELENSKI ZABRINUT: „Borbe u Bahmutu najteže do sada“

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je danas u svom redovnom video obraćanju rekao da je bitka za Bahmut "najteža do sada", ali da je ukrajinska odbrana čvrsta.

– Rusija uopšte ne vodi računa o ljudima i šalje ih u talasima protiv naših snaga. Intenzitet borbi se povećava, rekao je Zelenski. 

Ukrajinske oružane snage još nisu odlučile da se povuku iz Bahmuta, a na ukrajinskoj vojnoj komandi je da proceni da li da donese takvu odluku, izjavio je danas za CNN portparol istočne grupe ukrajinskih snaga Sergej Čerevati.

NEMAČKI IZVORI RASPLINUTI TVRDE: „Zelenski ucenjen, dobio rok do jeseni da povrati teritoriju, evo šta mu sledi!“

Prema njegovim rečima, povlačenje je moguća opcija ukoliko pretnja po ljudstvo postane veća od „potrebe da se zadrži teritorija“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter