Izvor: Tanjug
13.01.2021 u 16:26
0

Žena od 106 godina primila vakcinu protiv kovida

 Žena od 106 godina iz Severnog Jorkšira primila je u utorak vakcinu protiv korona virusa i veruje se da je najstarija osoba na svetu koja je vakcinisana protiv kovida.

Oliv, koja nije htela da otkriva prezime, došla je u ordinaciju bolnice u gradiću Haksbiju, blizu Jorka, a njena ćerka Dženet, koja je bila u pratnji, rekla je da je Oliv pristala da se fotografiše kako bi ohrabrila svet da se vakciniše.

NAJVAŽNIJE DANAS

MINISTAR PROSVETE RUŽIĆ OTKRIVA: Biće male mature!

VAKCINA ZA DECU: Da li će najmlađi primiti cepivo protiv Kovida i koja će biti najbolja za njih?

DOKTOR SRĐA JANKOVIĆ REŠAVA DILEMU O VAKCINI: NIJE SIGURNO DA SVA ANTITELA ŠTITE

DOKTOR PETROVIĆ OBJAŠNJAVA ŠTA AKO IMATE VIŠAK ANTITELA: Saznajte da li morate da se vakcinišete

Ona je dodala da njena majka veruje da je vakcina neophodna da bi se pobedio „ovaj strašni virus“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter