Izvor:
11.11.2019 u 09:32
0

BOGATSTVO ZA LAŽ O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆE: Pismo o priznanju zločina zbog 900.000 švajcarskih franaka! (FOTO)

Gost jutarnjeg programa Happy televitije "Dobro jutro Srbijo!" bio je Predrag Savić, advokat, koji je govorio o aktuelnoj temi – ubistvo Jelene Marjanović, koja je još uvek ostala neodgovorena misterija.

– Čuli ste sa Dragojem Milinkovićem, šokirali ste javnost i napravili eksluzivu. On je pravosnažno osuđen za krivično delo i prevare. Koliko sam ja razgovarao sa ostalim kolegama, koji su ga branili u tom postupku i koji znaju njegovu celu istoriju. Ti ljudi koje je on navodno prevario su svi oni koji su prvi bili optuženi za njegovu otmicu, pa potom za kidnapovanje. Odgovornost je na kraju spala za krivično delo za nanošenje lakih telesnih povreda. On sada leži u zatvoru, a oni su pravosnažno oslobođeni jer je izašlo ono pismo u javnost. Kolega kaže da oni koji su ga tukli i koji su bili okrivljeni za njegovo nanošenje teških telesnih povreda. Oni su navodno njega tukli i u tom autu u kome su ga oteli. Kolega kaže da nije bilo ovog pisma, ne zna ko bi onda mogao da ga oslobodi. On tvrdi da je žrtva. Sve što piše u tom pismu su apsolutne neistine. – rekao je Predrag Antić.

On je nastavio sa aktuelnom pričom, te nastavio:

– Vi ste imali priliku ekskluzivno uključenje tog čoveka. Dragoje je došao u Sbiju, na poligraf da bi odgovorio šta zna o ubistvu Jelene Marjanović. On je imao je brdo para u jednom trenutku, podigao kredite, bogat je bio. Očigledno tužilaštvo i policija znaju da je psimo potpuna laž i potpuna glupost. Ovo pismo imalo je za cilj i ono je potpuno ispunjeno, a to je da se omete pravda u dva predmeta. Dan, pošto je objavljeno pismo, trebalo je da bude suđenje u Kraljevu za bračnu tekovinu, za onu imovinu koja vredi verovatno 900 hiljada franaka, jer on je podigao i bilo je suđenje njegovim napadačima u Kruševcu koji su oslobđeni. On sa bivšom suprugom i njeno porodicom vodi rat do uništenja. Najgore u celoj toj situaciji jeste to da nisu pošteđeni advokati. Njegov punomoćnik iz Priboja je bio na meti lažnih prijava. Protiv mene još nisu stigli, ali ne bi me začudilo ni to. Molio je da ide na poligraf i molio je da ga ozbiljno ispitaju o slučaju ubistva Jelene Marjanović i zbog toga se pojavio. Došao je sa tom namerom, a ovo ostalo su možda pošalice oko rijalitija. – naveo je Antić.

Advokat Antić je objasnio da je pismo koje je izašlo u javnost čista laž i da je Dragoje pao na poligrafu zbog nekih drugih stvari.

– Kolega koji mu je direktno rekao: "Nemoj se vraćati ovde, možeš samo da završiš na izvršenju". On je mene ovlastio da ga zastupam, ukoliko dođe do eventualnog njegovog preistražnog postupka oko ubistva Jelene Marjanović i poslao me da potom preduzmem mere zbog krivičnog dela lažnog prijavljivanja i krivičnog dela ometanje pravde. Ja sam to i uradio. Njegova supruga je najviše koristi imala i ova 3 koji su oslobođeni. Istog momenta su svi u Srbiji znali da je pismo apsolutno netačno i nemoguće ga je uklopiti u celu priču. Ona je tim pismom pogodila u metu i on je sada uništen čovek. Njegovo ime se i ranije pojavljivalo u medijima. On je zaista bio žrtva izuzetno brutalnog napada. Počinjem da mislim da se organi poigravaju sa ovim narodom i nama. – zaključio je Predrag Antić za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter