Izvor:
14.11.2019 u 13:20
0

ČUDO NEVIĐENO! Nuklearni fizičar plastikom pobedio rak prostate! (VIDEO)

Gost jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo!", bio je dr Bogdan Todorov, nuklearni fizičar koji je govorio kako je sam sebi pre pet godina i četiri meseca izlečio rak prostate.

Moj slučaj je kancer prostate, pre pet godina i četiri meseca. Bio sam u Grčkoj sa sinom, naduvam se i ja mislim mator čovek i ne mogu da dišem. Za prvu noć su ispumpali iz mene 20 litara vode. – počinje razgovor dr Todorov i dodaje:

Sebi sam izlečio rak prostate tako što sam iznad uda stavio dva prsta, zalepio flasterom i stavio plastiku preko. Lečio sam se šest meseci i koristio sam magnetni omekšivač vode za izbacivanje metastaza kojima se svaki kancer brani. –

Dr Bogdan Todorov je istakao da nije operisan i da nije primao hemoterapiju, ali jeste primao injekciju koja se koristi na tri meseca.

Za taj patent u medicini dobio je nagradu i diplomu koju je potpisao Fernando Lopes. Dr Todorov napominje da samo određene vrste kancera može da tretira ovom metodom gde mu je uspšnost preko 90 procenata i dodaje da se plastika koju koristi nosi 8 meseci.

Ja zapravo pravim tumor tumoru. – zaključio je dr Bogdan Todorov.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter