Izvor:
08.11.2019 u 16:06
0

DR MILISAV ČUTOVIĆ PORUČIO: Banja uređuje organizam na pravi način!

Dr Milisav Čutović, bio je gost današnje emisije "Posle ručka" koji je pričao na koji način treba da pripremimo organizam za predstojeću zimu i koje su najbolje terapije za organizam starijih ljudi.

– Najbolji pripremač organizma za zimu jeste odlazak u Banju, bez obzira da li je čovek bolestan ili ne. Banja uređuje organizam na pravi način. Čovek tada može da progura zimu sa mnogo manje rizika od obolenja, može savladati grip ili neke druge infekcije. Toplota je preduslov života i fizička kategorija na koju smo navikli. On je neprevaziđeni lek, ukoliko znamo sa njom da rukujemo. Starijim ljudima treba predložiti da preduzmu sve one mere koje će za nijansu podići energetski nivo njihovih ćelija.

Takođe je dodao da postoje tehnologije i alati koji koriste razna vrste struja, kojima mogu da stimulišu njihov organizam.

– Trenutno je aktivna primena radio talasa određene frekvencije koji stimulišu organizam starijih osoba. – poručio je dr Milisav Čutović za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter