Izvor:
02.09.2019 u 21:13
0

DUŠAN JANJIĆ O ATENTATU NA BIVŠEG PREMIJERA: „Atentat na Zorana Đinđića je političko-teroristički akt!“

Profesor Dušan Janjić nadovezao se na polemiku o ubistvu bivšeg premijera i osudio taj zločin.

– Ovo je stvarno previše. Ubistvo Zorana Đinđića je političko-teroristički akt. Uvek je bio taj pokušaj da se u taj zločin ubaci deo kriminaliazacije i navodni kontakti sa beretkama. To ubistvo se može porediti samo sa ubistvom kneza Mihaila, u jednom momentu Zoran je pokrenuo točak promena i moćne strukture to nisu dozvolile. Lebane, Leskovac, nestale su fabrike, i možda je on i svi mi imao iluziju da ćemo uspeti da saniramo posledice izolacije. Nismo mogli jer je taj sukob iznutra između Koštunice i njega postojao jer Vojislav nije hteo da menja imidž socijalista. Sadašnji tajkuni su nastali u Slobinom periodu. Oni su preko zakona uspeli da preskoče mehanizme i da se obogate – zaključio je Dušan Janjić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter