Izvor:
16.11.2019 u 20:33
0

EKSKLUZIVNA ISPOVEST O INCESTU KOD BOGATIĆA: Rođak otkrio ŠOKANTNE detalje o zlostavljanju devojčice! (FOTO, VIDEO)

Policija je odredila policijsko zadržavanje I. M. (53) i njegovom sinu U.M. (23), jer su seksualno zlostavljali devojčicu (14) u Bogatiću.

Devojčica danas, nakon uključivanja centra za socijalni rad, smeštena je u sestrinoj porodicu. Javnost je potresla vest da se devojčica prvo požalila majci koja nije reagovala, nakon čega je bila primorana da se obrati nastavnici u lokalnoj osnovnoj školi. Bransilav Mijatović, rođak osumnjičenog koji je, kako sam kaže, sa njim odrastao pod istim krovom, za Telemaster otkriva šokantne detalje. On ne samo da tvrdi da su optužbe iznesene protiv njegovog rođaka istinite već i da su svih njegoivh 10-toro dece žrtve njihovog oca i majke.

Branislav kaže da on nije jedini koji je znao za potresnu istinu i priznaje da ni on, niti ostali meštani, porodicu nisu prijavljivali nadležnim institucijama.

Naš sagovornik je rekao i da je bio prisutan kada je porodici 2008. godine u posetu došao tadašnji ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, kao izraz podrške porodicama sa velikim brojem dece, i da je tom prilikom kumovao tada najmlađe dete koja je danas žrtva seksualnog uznemiravanja. Aktulen šef srpske diplomatije je potvrdio da je kumovao devojčicu, dodajući da je kumovao brojnu najmlađu decu višečlanih porodica, i kaže da, iako nije upoznat sa detaljima slučaja, spreman je da pomogne.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter