Izvor: BSC happy portal
29.10.2023 u 20:43
1

EKSKLUZIVNO! PREDSEDNIK VUČIĆ VEČERAS U 21.25 u EMISIJI „ĆIRILICA“

Široki auditorijum biće uz Happy televiziju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se tokom ovog medijskog istupanja obratiti građanima Srbije i regiona povodom veoma važnih tematika koje okupiraju čitavu javnost.

Glavni i odgovorni urednik „Happy televizije“ Milomir Marić u emisiji „Ćirilica“ ugostiće predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Sa predsednikom Vučićem razgovaraće o krucijalnim političkim pitanjima koja okupiraju čitav region.

U ponedeljak, 30. oktobra od 21.00 čas budite uz Happy televiziju i emisiju „Ćirilica“, gde vas čeka ekskluzivni razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i domaćina Milomira Marića koji će promeniti percepciju celokupne geopolitičke situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EKSKLUZIVNO! PREDSEDNIK VUČIĆ VEČERAS U 21.25 u EMISIJI „ĆIRILICA“”

  1. Dobro veče,
    Želio bih postaviti jedno pitanje za emisiju sa gospodinom Aleksandrom Vučičem vezano za odluku kojom studenti dobijaju popust na letove kompanije „Air Serbia“. Obzirom da je ideja za ovu odluku verovatno proizašla iz molbe koju sam ja lično uputio predsedniku Vučiću u vezi smanjenja cene karata za srpske studente u Rusiji, jer cene letova za Rusiju srpske kompanije prelaze cifru od 1000€, interesuje me hoće li i srpski studenti u inostranstvu dobiti pravo na ovakve popuste, koji bi svakako trebali biti veći obzirom da cena karte ostaje previsoka i sa popustom od 10% i hoće li i studenti iz Republike Srpske imati pravo na ove pogodnosti? Naravno karte ne trebaju biti besplatne, ali bi pomoć države Srbije u ovom pogledu dosta pomogla srpskim studentima koji studiraju na fakultetima u inostranstvu i koji bi po povratku u svoju domovinu pomogli daljem napretku iste. Moja molba o ovoj temi je prosleđena i ministru saobraćaja gospodinu Vesiću ali odgovor od njega još nisam dobio.
    S poštovanjem,
    David Matić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter