Izvor: BSC happy portal
24.04.2023 u 21:11
0

VELJKO ODALOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Kurti je sada izgubljen u vremenu i prostoru, sebe je predstavljao kao Čegevaru“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema ima simboličan naziv „Lov na Srbe se nastavlja“

Održani su izbori u srpskim opštinama na Severu Kosova, svega trinaestoro Srba je izašlo, Albanaca mnogo manje nego ranije, a povodom spornih izbora govorio je i  Veljko Odalović – političar koji je veoma konizno dočarao svoj stav o ovoj opipljivoj tematici.

  •  Nikada nije bio veći otpor od onoga što je Priština probala kada su izbori u pitanju da sprovede nije bio nego sada, što se tiče Srba. Do subote uveče je vođenja kampanja, podržavali su to i Kvinta i mnogi drugi dušebrižnici su govorili da treba podržati, da je to legitimno, legalno. Njihov cilje je bio da u predvečerje Briselskog novog dijaloga gde treba da se predstavi statut srpskih opština to obesmisle. Njihov koncept je bio da postoje neki Srbi koji će izaći na te izbore, koji će dobiti podršku, onda bi taj argument koristili. Ovo je sve obesmišljeno, nadam se da će početi da stižu glasovi razuma. Iz njihovog ugla su to legitimni izbori, za nas nisu legitimni. Legitimitet i oni sada moraju da ospore, ako drže do nekih standarda i vrednosti. Srbi su rekli „Nećemo na vaše izbore“, hoćemo ZSO, da vidimo kako će to da izgleda, a potom na bazi toga da razgovaramo o daljoj implementaciji. Ove poruke koje šalju ambasadori koji su u Prištini, određeni emisari, oni su tu da ih malo umire, zaleče. To su bile prve poruke do nedelje, Druge poruke koje stižu su mnogo razumnije i mnogo realnije. Poruke Kristofera Hila su mnogo realnije, zbog budućnosti i nastavka dijaloga. SAD sada zagovaraju da se implementira ono što je bila obaveza pre deset godina. Kurti prodaje maglu za prašinu. I iz svojih redova ima žestokih kritika, oni mu sami kažu sve što misle. Kurti je sada izgubljen u vremenu i prostoru, od jednog disidenta, revolucionara kako je o sebi mislio, sebe je predstavljao kao Čegevara.  – dočarao je Odalović tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter