Izvor: BSC happy portal
24.04.2023 u 21:38
0

UROŠ ŠUVAKOVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Ideja ovog nesretnika je da uz američke verzije kalašnjikova pokušava da organizuje slobodne izbore“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema ima simboličan naziv „Lov na Srbe se nastavlja“.

VELJKO ODALOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Kurti je sada izgubljen u vremenu i prostoru, sebe je predstavljao kao Čegevaru“

Prof dr. Uroš Šuvaković se tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji osvrnuo na mnoge nemile tematike koje se prožimaju decenijama, ali i održavnim izborima na Severu Kosova.

 

    • Obuka OVK je vršena na teritoriji druge države – Albanije, da li su oni bili NATO pešadija i na neki način i žrtve, u smislu da je trebalo da ginu, to je sasvim izvesno, nemam nikakvu dilemu. To je precizno određenje šta se dešavalo. Oni ne samo da su bili pešadija nego su bili i predhodnica. Kad više nije bilo Srbija, broj napada se smanjivao jer nisu imali koga da napadu. Sada imaju problem sa Severom Kosova, i sa malo većim enklavama. Ideja ovog nesretnika je da uz američke verzije kalašnjikova pokušava da organizuje slobodne izbore. 13 izdajnika se pokazalo i 500 Albanaca manje da je izašlo na ove izbore nego što je izalo na ove ranije. Ta šarada nije uspela. Oni ne doprinose pregovaračkom procesu. EU ima za cilja da pošto-poto proglasi nezavisno Kosovo. Izjava Petra Stana nije bila usaglašena. Spoljnu politiku ne vode EU, nego države – članice EU. Brine me što naši građani koji tamo žive, i oni koji imaju srpske pasoše su nepriznati i ne mogu da putuju sa tim viznim olakšicama, zato što ih izdanje koordinaciona uprava u Beogradu. To bi takođe trebalo da bude na agendi, da se ta pozicija EU izmeni.To su identični pasoši kao što imamo nas dvojica, samo je razlika ko je izdavač – dočarao je između ostalog Šuvaković na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter