Izvor: BSC happy portal
24.04.2023 u 21:59
0

ALJOŠA MILENKOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Svetski poredak funkcioniše tako – čije su pare, njegova je muzika“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema ima simboličan naziv „Lov na Srbe se nastavlja“.

VELJKO ODALOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Kurti je sada izgubljen u vremenu i prostoru, sebe je predstavljao kao Čegevaru“

Gost Aljoša Milenković – novinar svetskog kalibra dočarao je gde je video ruskopis srpskih obojenih revolucija iz svih zemalja iz kojih je izveštavao.

  • Videlo se u Jermeniji, Ukrajini, veoma interesantno je bilo koliko je pristiju iz Srbije bilo 2013-2014 na Majdanu. Možda će sva sta imena jednog dana da isplivaju na površinu. Neki ljudi će se verovatno češati kada shvate ko je sve radio na kreiranju Majdana iz kojih struktura su pomagali da se desi Majdan od novembra 2013. do februara 2014. godine. Ovo što se u Sudanu sada desilo i šta se dešava, dovoljno je pogledati spisak aktivnosti tokom poslednjih meseci, od prošlog novembra do pre dva – tri dana. Svetski poredak funkcioniše tako – čije su pare, njegova je muzika. Ko ima najviše para daj će da diktira šta je ispravno. Nije bitno kako se glasa, nego kako se broji. Sve ovo je mlaćenje prazne slame, treba gledati gde ide naš mali čamčić, gde da se usmeri. Vidim šta se dešava sa Kosovom. Amerika je odlučila da Srbi nisu pozitivan faktor na Balkanu. Sa Albancima su počeli da kreiraju naciju. Treba gledati u kojoj meri to utiče na nas. Katastrofalna situacija je kod nas demografska – koncizno je dočarao između ostalog Milenković.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter