Izvor: Kurir.rs
24.04.2023 u 22:32
0

NIKOLA VRZIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Zapad je naterao Ruse i ostatak sveta da se odljubi od njega, da pogleda istini u oči“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema ima simboličan naziv „Lov na Srbe se nastavlja“.

Jesu li se Rusi izlečili od fasinacije Zapadom, govori tokom medijskog istupanja Nikola Vrzić – novinar koji je veoma detaljno dočarao ovu tematiku.

  • Mislim da je Zapad naterao Ruse i ostatak sveta da se odljubi od njega, da pogleda istini u oči i pogleda o čemu se tu radi. Marketing kao jedna disciplina odande potiče. Godina je prodavao svoj imidž veoma dobro. Kad pogledamo način na koji su eliminisane naše banke, sve te banke su imale veća potraživanja od dugovanja. Imale su razvojnu funkciju, da budu zamajac za srpsku privredu. Očišćene su da bi došle strane banke i investitori. Što su uspešniji, veća je šteta. Zapad je naterao ostatak sveta da prestane da mu veruje, to nisam slučajno rekao. Imamo obilje materijala. Evropska industrija na dva stuba počiva. Mi ispravno tumačimo mesto koje je nama namenjemo u tom poretku. Crna Gora je zemlja ograničenog suvereniteta – rekao je između ostalog Vrzić tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter