Izvor:
11.09.2019 u 09:52
0

GORAN KARADŽIĆ O NASTUPU SELEKCIJE SRBIJE NA PRVENSTVU SVETA: Ne smemo zaboraviti šta je Saša Đorđević uradio za srpsku košarku!

Gost jutarnjeg programa Happy televizije bio je Goran Karadžić, bivši košarkaš Crvene zvezde. On je prokomentarisao eliminaciju Srbije od Argentine i dao stručnu analizu šta je nedostajalo našem timu u odlučujućim mečevima.

– Kao bivši košarkaš znam koliko nije dobro da se ne okusi poraz. Ja ću sada reći nešto što bih rekao kao igrač ali generalno je nama falila spoljna linija i trojke. Sada smo bili prosto odsečeni. Ne trebamo kriviti igrače ili selektora, jednostavno desio se loš dan. Videli ste reakciju igrača posle utakmice. Bogdanović je rekao da to voli, da za to živi. Mi sada moramo da se okrenemo mečevima za plasman na Olimpijske igre. Samo dva mesta su rezervisana za Evropu tako da bi trebalo da pobede Amerikanci i Australijanci, jer samo tako naša pobeda u eventualnom meču za plasman dobija na značaju. Sada gledamo i dalje samo našu priču. Ti Amerikanci nisu pokazali ono što se očekuje od NBA igrača, ali ti NBA igrači su prisutni i kod nas mada Španija je u najozbiljnijoj situaciji da osvoji – rekao je Goran Karadžić.

Bivši as je stao u zaštitu selektora Saše Đorđevića i podsetio javnost koliko je sreće on kao igrač doneo Srbiji.

– Da li može neko da okrivi Sašu Đorđevića? Ne možemo da zaboravimo njegove trojke, a sada ne treba da tražimo ostavku. Šteta za centre je samo zato što su bili umorni, pa smo imali problem sa skokom. Nedostajali su nam mali igrači. U celoj priči je nedostajao bar još jedan spoljni igrač jer je teško posle svega ovoga, ako dođemo do petog mesta smatrao bih ovo prvenstvo uspešnim. Želeo sam da naša reprezentacija u pripremnom periodu počne da gubi. Treba da se okusi poraz kada treba jer iz poraza jača celokupna priča. Sin mi je kadetski reprezentativac i znam kako sve funkcioniše – zaključio je Karadžić

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter