Izvor: BSC Happy
07.08.2023 u 18:22
2

KAKO ĆE RUSIJA DA DOVRŠI RAT? DA LI JE KA-52 „ALIGATOR“ RUSKI „SREBRNI METAK“? SAZNAJTE u „AKTUELNOSTIMA“ od 19.50 samo na HAPPY TV!

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim sukobom.

530. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE

TEME:

– Kako će Rusija da dovrši ovaj rat? –

– Ka-52 „Aligator“ – srebrni metak Ruske Federacije? –

– Koga sve mobilišu kijevske oružane snage? –

 – Da li će puč u Nigeru prerasti u novi rat? –

O ovim i ostalim temama razgovaramo sa: dr Vinko Pandurević – general, Milan Vilić – analitičar i Stevan Ignjatović – pilot.

MILIONSKI AUDITORIJUM ZNA! „AKTUELNOSTI“!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KAKO ĆE RUSIJA DA DOVRŠI RAT? DA LI JE KA-52 „ALIGATOR“ RUSKI „SREBRNI METAK“? SAZNAJTE u „AKTUELNOSTIMA“ od 19.50 samo na HAPPY TV!”

  1. najbolja emisija koja je ikada napravljena, i molimo vas vratite na trajanje emisije kao na pocetku, najvece bogatstvo je slusati Ljepojevica, Pavica, i sve ostale

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter