Izvor:
24.08.2019 u 20:44
0

KRITIČNA SITUACIJA NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Uz pojačan intenzitet saobrtaćaja, višesatna čekanja i zbog pada sistema mađarske granične kontrole! (VIDEO)

Ovog vikenda, na graničnim prelazima i putevima u Srbiji, situacija kritičnija nego inače. Na pojačan intenzitet saobraćaja, kilometarske kolone putničkih vozila i autobusa i višesatna čekanja na ulazima i izlazima iz zemlje, uticao je i pad sistema mađarske granične kontrole, usled čega je bio obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila. Kako iz Auto-moto saveza Srbije kažu za Telemaster, trenutno je najkritičnije na Horgošu gde se na ulazu u Mađarsku čeka najmanje pet sati, a kolona vozila duga je čak pet kilometara. Prema najnovijim informacijama, međuzona sa Mađarskom je popunjena, pa se vreme čekanja na Horgošu produžava na šest do sedam sati.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter