Izvor:
10.10.2019 u 12:27
0

METEOROLOG ĐORĐE ĐURIĆ: U narednom periodu očekuje nas miholjsko leto i prave letnje temperature! (FOTO) (VIDEO)

Meteorolog Đorđe Đurić bio je gost emsije "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji i govorio je o velikim oscilacijama u temperaturi.

Naveden je primer da se uveče temperatura spušta do 0 stepeni Celzijusa, dok se preko dana u Valjevu, kao najtoplijem gradu tok dana temperatura pela čak do 28 stepeni.

– U ponedeljak i utorak smo imali jako hladna jutra, juče skoro letnjih 28, u Beogradu 27 stepeni. Evo danas je došlo do naoblačenja, kiša već pada na severu Vojvodine, polako se ta oblačnost premešta prema centralnim predelima. Ne očekuje se značajnija količina padavina, vrlo brzo će ti oblaci otići na istok, tako da nas od sutra očekuje dosta sunca i to će biti uvod u skoro pa letnje vreme od vikenda – rekao je Đurić.

Da li su te oscilacije "normalne" i u okviru proseka objasnio je Đorđe.

– Ukoliko se vratimo par godina unazad, vidimo da se miholjsko leto pojavljuje upravo u ovom delu godine, kao i značajnije oscilacije, pogotovo u prelaznim godišnjim dobima kada i tokom proleća i tokom jeseni imamo ujutru nula, preko dana letnjih 25 do 30 stepeni. To zna da bude neugodno ljudima koji pate od hroničnih bolesti, njima je to najneprijatnije –

Detaljnije o ovoj temi POGLEDAJTE u VIDEU ispod:

Izvor: HappyTV.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter