Izvor:
25.09.2019 u 15:58
0

MINISTAR DAČIĆ U UN: Unapređenje odnosa sa SAUDIJSKOM ARABIJOM! (FOTO, VIDEO)

U današnjem Telemasteru - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se u Ujedinjenim nacijama sa ministrom spoljnih poslova Saudijske Arabije, a složili su se da bi daljem unapređenju odnosa doprinela jača saradnja u ekonomiji i razmena poseta na najvišem nivou.

Dačić je u Njujorku razgovarao i sa kolegom iz Bolivarske Republike Venecuele, dve zemlje su izrazile podršku jedna drugoj. Srpski ministar sastao se i sa kolegom iz Tadžikistana. U sedištu UN-a razgovarao je i sa premijerom Belgije i budućim predsednikom Evropskog saveta, zatim predsednicom Hrvatske, ministrom spoljnih poslova Hrvatske, predsedavajućim Predsedništvu BiH, ministrom spoljnih poslova Brazila, zatim Tunisa i Bangladeša, generalnim sekretarom OEBS-a i drugima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter