Izvor: happybsc
21.09.2023 u 16:45
0

NE PROPUSTITE VEČERAS OD 23H SAMO NA HAPPY TV SPEKTAKULARNA SERIJA ŽENSKAROŠ: Turski glumac Mert Ramazan Demir u ulozi Ferita već sad uživa status seks simbola!

Serija koja se emituje na kanalu HAPPYTV svakog radnog dana od 23 h i dalje beleži rekordnu gledanost ne propustite ni večeras najnoviju epizodu.

Porodična drama koja priča o dve sestre, Sejran i Suni, čiji se putevi ukrštaju sa zlatnim dečkom Feritom, svojom dinamičnom radnjom i zanimljivim dijalozima publiku drži prikovanom za male ekrane. Uloga Ferita dodeljena je turskom zavodniku Mertu Ramazan Demiru, koji u Turskoj užva status ozbiljnog seks simbola.

SRCE MAFIJE SAMO NA HAPPY TV: Sećate je se kao neverovatne Ferhunde, a sada je još bolja- DENIZ ČAKIR ODIGRALA MAESTRALNO NE PROPUSITITE

Turski glumac Mert Ramazan Demir suprotnost je liku dokonog razvratnog bogataša koga je otelotvorio  u ‘Ženskarošu‘: skroman je, pristojan i vredan, a iako su ga povezivali s mnogim devojkama – pa i s partnerkom iz serijala – tvrdi da je slobodan.

Kad bi postojao harem za muškarce, svaka bi sultanija poželjela da u njemu bude i turski glumac Mert Ramazan Demir jer, osim što je nadaren za glumu, glavni junak serijala „Ženskaroš  „, koji se prikazuje na HAPPYTV, ima smisla i za pisanje, pjevanje te razne sportove, a pritom je i vrlo zgodan. Nije stasit poput kolega Kenana İmirzalioglua (Ezel) i Buraka Odžvita (Bali-beg) – visok je 178 centimetara – ali njegove tople tamne oči ženama su naprosto neodoljive.U seriji „Ženskaroš“ on je zločesti dečko bez emocija – tumači lik razvratnog istanbulskog bogataša Ferita Korhana, koga deda želi da makne od poročnog života ženidbom s devojkom iz tradicionalne porodice iz Gaziantepa. Njegovu izabranicu glumi Afra Saraçoğlu, zvezda serijala „Fazilet i njezine kćeri“ (Mert je imao malu ulogu u jednoj epizodi), za koju se priča da mu je ljubav i u stvarnom životu. Štaviše, pojavile su se glasine da je Afra zbog partnera iz serijala ostavila svog tadašnjeg dečka, njegovog kolegu i imenjaka Merta Jazicoglua.

Afra i ja smo samo kolege koji se odlično slažu“ prokomentariosao je navode  Mert Ramazan Demir, kojem su se pripisivale veze i s brojnim drugim atraktivnim djevojkama. Pa i s plavokosom turskom influencericom Ayşe Fatmom Aslanpay, što njih dvoje nisu ni potvrdili, ali ni demantovali. Glumac kaže da ga  može privući prirodna i autentična žena koja se bavi nekom fizičkom aktivnošću, baš kao i on. Mert, naime, obožava plivanje, boks, stolni tenis, košarku i nogomet i da nije postao glumac, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš. Odrastao je u gradu Şileu nedaleko od Istanbula, kao peto dijete trgovca i domaćice, a u glumu se zaljubio sa sedamnaest godina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter