Izvor: BSC HAPPY
05.10.2023 u 09:38
4

NEBOJŠA ČOVIĆ ZA HAPPY TV: Slobodana Miloševića su izdali njegovi najbliži ljudi!

„Peti oktobar se ne bi dogodio da je Milošević priznao izbore i tu nema mesta mistifikaciji“, rekao je Nebojša Čović gostujući u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV.

SPS je izgubio izbore i Milošević je izgubio izbore. Mi smo posle toga krenuli da razgovaramo sa Republičkom Vladom i Parlamentom jer ovo su bili savezni izbori. Na tim saveznim izborima nas je prvi prodao Milo Đukanović i već se tada znalo kuda mi putujemo u tim odnosima sa Crnom Gorom kao Jugoslavija, a posle i državna zajednica – rekao je Čović.

Da li je peti oktobar pobeda ili poraz?

PAO TEŽAK OKRŠAJ O PETOM OKTOBRU TOKOM INTERVJUA ZA BSC HAPPY PORTAL! SUDAR ŠEŠELJA I ČEDE ISPRED STUDIJA HAPPY TV!!! EKSKLUZIVNO 23 GODINE KASNIJE – ŠEŠELJ, ČEDA, ŠAINOVIĆ

– Ovo pitanje se postavlja iz prostog razloga jer smo mi nasledili smo gomilu strašnih problema posle 5. oktobra. Danas se dosta  mistifikuju stvari oko 5. oktobra. Evo recimo maločas je Bane Ivković, gostujući ovde, pričao stvari koje apsolutno nisu tačne. Meni je bilo neprijatno koliko su bliski saradnici Miloševića bili servilni prema nama posle 5. oktobra. Miloševića su najviše izdali njegovi najbliži ljudi. Što se posle pokazalo u odnosu sa Mirom Marković, jer ona mnoge od njih kasnije nije htela da vidi očima – jasan je gost Happy TV.

Prema njegovim rečima zemlja je bila ojađena i osiromašena, na ulicu je izašlo oko 500.000 ljudi.

Bilo je puno sreće da nije pala krv, da nije bilo žrtava. Nadam se da će se istoričari jednog dana objektivno baviti svim događajima oko 5. oktobra – poručio je Čović.

   

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “NEBOJŠA ČOVIĆ ZA HAPPY TV: Slobodana Miloševića su izdali njegovi najbliži ljudi!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter