Izvor: BSC HAPPY
04.10.2023 u 20:23
1

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Amerikanci gube u Ukrajini, a ovaj poraz će ih boleti mnogo više od Avganistana!

Danas je 588. dan specijalne vojne operacije.

Rusko Ministarstvo odbrane izvestilo je da je obrilo 31 ukrajinski dron u pograničnim oblastima. O situaciji na frontu, ali i šta znači smena Kevina Mekartija u Kongresu SAD i koliko je povezana sa ambicijama Sjedinjenih Država da nastave finansiranje rata u Ukrajini govorili su gosti emisije „Aktuelnosti“ na Happy TV.

„AKTUELNOSTI“: RUSKI ČOVEK ne MOŽE DA IZGUBI RAT, jer ima OVO!!!

– Jedini razuman način gledanja na dešavanja u američkom Kongresu je kroz prizmu konflikta Rusije i Ukrajine. Sloboda govora se ukida čak i u onim zemljama gde je služila za istinski ponos, to ukazuje na galopirajući totalitarizam sa kojim se suočavaju danas i institucije velikih razvijenih zemalja zapadne demokratije. Negira se sloboda govora čak i u predstavničkom domu Kongresa, sve je dovedeno u pitanje – kaže advokat Goran Đorđević.

Novinar Slobodan Reljić navodi da dešavanja u Kongresu SAD pokazuju da u Americi postoji jedna nova podela koja nije partijska.

– To je jedna nova podela u kojoj nije važno u kojoj ste partiji već da li ćete da se okrenete Americi i da se okanete ratovanja po svetu, što je u stvari Trampova ideja ili ćete da nastavite po starom. Finansiranje Ukrajine je bitno političko pitanje. Amerika se praktično suočava sa gubitkom u tom ratu. Poraz u Ukrajini za Ameriku je mnogo gori od Avganistana – objašnjava Reljić.

–  Ovo što smo videli u tzv demokratskom parlamentu SAD pokazuje koliko je jaka „duboka država“, jer ona je donela ovu odluku. Ona upravlja i Makartijem, a iza nje stoji kriminal i interes u proizvodnji noružanja. Taj sistem borbe koju vodi Duboka država počiva na sukobima i nametnutim vrednostima koje su apsolutna laž. Zelenski je očigledno spreman da žrtvuje sve, do poslednjeg Ukrajinca. Zelenski kontroliše korupciju, a Amerikanci su toga postali svesni. Oni shvataju da njihovi poreski obveznici pune džepove Zelenskom i oligarsima – navodi Dragan Stanojević iz pokreta „Rod“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Amerikanci gube u Ukrajini, a ovaj poraz će ih boleti mnogo više od Avganistana!”

  1. Ponovno dobra emisija, uz odlično, po tko zna koji put, Jelenino moderiranje.
    Standardni Stanojević, zanimljiv i zabavan Reljić, ali pravo iznenađenje točna analitika gdina Đorđevića.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter