Izvor: BSC Happy
01.10.2023 u 20:21
3

„AKTUELNOSTI“: RUSKI ČOVEK ne MOŽE DA IZGUBI RAT, jer ima OVO!!!

585. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Uroš Šuvaković je rekao da je tekovina ruskog društva antifašizam

– To je svakako predsednik Putin sve vreme svog predsednikovanja isticao tradiciju velike Crvene armije, on to čini i danas čestitajući dan kopnenih snaga. Insistirajući na vrednosti antifašizma. Uostalom to je jedna od ključnih vrednosti u savremenom ruskom društvu. Oni koji su predvodili herojsku pobedu su najviše rangirane istorijske ličnosti u svetskoj i ruskoj istoriji. To je nešto što drži plamen slobode ruskog naroda – kaže Šuvaković.


Ljubinka Milinčić kaže da je ruski čovek porodičan čovek koji ne može da izgubi rat

– Mislim da je ova pesma pokazala ono što je tipičan ruski čovek. Spojili su svoje vrednosti, on peva svojoj ženi o oružji Kaćuši. On štiti svoje dete i porodicu. Maltene sam to sa suzama pratila. To je stvarno fantastično, to je tipičan ruski čovek koji ne može da izgubi rat. On brani svoju ženu, svoje dete, porodicu – ističe Milinčić.


Miloš Laban smatra da SAD trebaju ovom svetu, ali kao reformisane

– Potpuno se slažem da je već jasnija najava promene SAD, jer idu u susret izborima. Ide se ka nekoj promeni politike koju svet iščekuje. One za razliku od onih koji predvode i silom pokušavaju nešto u Ukrajini, razumni ljudi u SAD vide da se mora razgovarati sa Rusijom, kako je Tramp rekao 2017. da SAD moraju da se vrate sebi, da prestanu da budu svetski policajac i da se vrate sebi. Ići će se u pravcu multipolarnog sveta – zaključuje Laban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: RUSKI ČOVEK ne MOŽE DA IZGUBI RAT, jer ima OVO!!!”

  1. Кад ће срећна телевизија да постане уистину и Срећна и српска? Или је то само понекад? Битно је протерати српско писмо?

    0
    0
    Odgovori
  2. Po prvi put u istoriji, koliko je meni poznato, Srbija se stavlja na stranu agresora. A ona sama postepeno nestaje. Teške posledice komunizma.

    0
    1
    Odgovori
  3. Još jedna dobra emisija uz odlično Jelenino moderiranje, ponavljanje „povijesti bolesti“ novih regija u Ruskoj Federaciji.
    Uz dobar stajling i voditeljice i gđe Milinčić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter